A Webergoline története és küldetése

A Webergoline Kft.-t 2012-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy webfejlesztési szolgáltatásokat nyújtson Ügyfelei számára átlátható és korrekt feltételek mellett. A cég megalakulásának már kezdeti szakaszában megfogalmazódtak bennünk azok a főbb szempontok, amelyek a mai napig jellemeznek bennünket, s munkavégzésünket:

Kommunikáció

Úgy véljük, hogy a sikeres és hosszútávú együttműködés alapja a kommunikáció. Munkánk során folyamatosan törekszünk arra, hogy Ügyfeleinkkel közvetlen, barátságos kapcsolatot alakítsunk ki, ami hozzájárul a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

Megbízhatóság

A magbízhatóság számunkra azt jelenti, hogy mindig elérhetőek vagyunk és minden esetben igyekszünk magas szakmai színvonalon szolgáltatni. A megbízhatóság teszi lehetővé számunkra, hogy hosszútávú, stabil üzleti kapcsolatot alakítsunk ki Partnereinkkel.

Megtalálni a legoptimálisabb megoldást

Ügyfeleinktől érkező igényekre igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb technikai megoldást, amely a legtöbb esetben hatékonyságot és költséghatékonyságot is eredményez. Szeretjük érezni, hogy valóban segíteni tudtunk Ügyfeleink céljainak elérésében, terveik megvalósításában.

Webergoline karrier, office

Ezen alapelvek azok, amelyek elősegítik cégünk állandó fejlődését, növekedését. A folyamatosan bővülő ügyfélkörnek köszönhetően pedig, lehetőségünk nyílik változatos projektek megvalósítására, valamint kihívásokkal teli feladatok elvégzésére. A folyamatos bővülés egyben azt is jelenti, hogy a Webergoline csapatába állandóan keresünk olyan lelkes, lendületes Munkatársakat, akik szakmai felkészültsége tovább gyarapítja cégünk előrehaladását.